Zračna luka Franjo Tuđman (Foto: Bordna Filić/PIXSELL)
Zračna luka Franjo Tuđman (Foto: Bordna Filić/PIXSELL) Foto: Bordna Fili?/PIXSELL

Zračna luka Franjo Tuđman od srijede 4. travnja naredna dva mjeseca noću će biti zatvorena zbog radova na uzletno-sletnoj stazi.


Zbog radova zrakoplovi tijekom tog perioda neće moći slijetati od 22:35 do 6:35 sati, osim ponedjeljkom i petkom kad će pista biti zatvorena od ponoći, javljaju 24 sata.

Vezani članci Policija na aerodromu Schiphol kod Amsterdama, ilustracija (Foto: AFP) Zatvorili amsterdamski aerodrom zbog sumnje na otmicu, a onda se saznalo da je netko - stisnuo krivi gumb! Slika nije dostupna Sve što trebate znati o Zračnoj luci Franjo Tuđman

"Od srijede, 4. travnja 2018. godine započinju radovi na dijelu betonskog kolnika uzletno-sletne staze zra čne luke Franjo Tuđman. Radovi će se izvoditi noću, nakon završetka redovitog prometa, i tijekom radova uzletno–sletna staza zračne luke bit će zatvorena. Uzletno-sletna staza ponovno će biti otvorena ujutro, prije početka redovitog prometa, tako da navedeni radovi neće ometati redovito odvijanje prometa.Planirano vrijeme radova je maksimalno 2 mjeseca, a moguće i kraće, ovisno o vremenskim uvjetima.", poručuju iz MZLZ Franjo Tuđman.

Dok traju radovi na Zračnoj luci Franjo Tuđman, od 0 do 24 sata u sve dane bit će otvorena Zračna luka Rijeka.

Odlučio je tako ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković koji je donio Naredbu o vremenu otvorenosti aerodroma.