Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IMA JOŠ NAČINA

Žičarom biste na Sljeme? Nekoliko dana opet neće raditi, ali ZET ima savjet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žičara Sljeme zbog redovnog mjesečnog servisnog pregleda neće biti u pogonu od ponedjeljka, 21. studenog do petka, 25. studenog.

Servisni pregled propisao je proizvođač opreme i obvezan je sukladno Pravilniku o tehničkim uvjetima za siguran rad žičara u radu te održavanje podsustava i sigurnosnih komponenti, obavijestili su iz ZET-a.

Objasnili su da servis obuhvaća provjere i ispitivanja svih segmenata pogona, pregled užeta i stupova, ispitivanje kočionog sustava te provjera elektroničkih sklopova i senzora.

''Riječ je o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare'', napominju iz ZET-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 7 GODIŠNJI ODMOR Svi imamo pravo na njega i trebali bismo ga koristiti svaka tri mjeseca: ''Potreban nam je kao i san''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kvar je otklonjen Dramatično poslijepodne na Sljemenu: Pokvarila se žičara, 40-ak ljudi zapelo u gondolama. Iz ZET-a objavili što je izazvalo kvar

Za putovanje na Sljeme preporučili su korištenje autobusne linije 140 (Mihaljevac - Sljeme).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene