Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novo radno vrijeme

Žičara Sljeme ponovno otvara svoja vrata: ZET najavio dobre vijesti za sve bicikliste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žičara Sljeme ponovno će biti otvorena od subote, 16. travnja, nakon privremenog prekida uslijed najavljenih radova na dodatnom smanjenju buke.

Nakon privremenog prekida rada zbog dodatnog smanjivanja buke, Žičara Sljeme ponovno ide u pogon. Obzirom na toplije vrijeme i sve dulje dane, žičara će imati novo radno vrijeme. Radnim danom, posjetitelji će moći koristiti žičaru od 10 do 19 sati, a vikendom, blagdanima i praznicima od 9 do 19 sati.

Dobre vijesti za bicikliste

ZET-ova služba za odnose s javnošću objavila je dobre vijesti za sve bicikliste. "Osluškujući potrebe i prijedloge biciklista, kako rekreativaca, tako i profesionalaca, koji su iskazali izniman interes za prijevoz bicikala žičarom, ta će usluga biti omogućena od subote, 16. travnja", stoji u priopćenju ZET-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pauk odvozi vozila Svi u prirodu: Ogromne gužve na zagrebačkoj žičari, redari imaju pune ruke posla s kaznama

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŽUTO UPOZORENJE Zbog jakog vjetra privremeno zatvorena Žičara Sljeme

Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla.

Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike.

Iz ZET-ove Službe za odnose s javnošću pozivaju i sve ostale sugrađane, kao i posjetitelje, da dođu na žičaru i dožive Zagreb "kao da im je na dlanu".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene