Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KORISNE INFORMACIJE

Posebna regulacija javnog prijevoza za blagdan Svih svetih: uvedene i besplatne linije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na blagdan Svih svetih, ZET je uz posebnu regulaciju javnog prijevoza uspostavio i besplatne izvanredne autobusne linije.

Nedjeljni vozni red primjenjivat će se u utorak, na blagdan Svih svetih, ali će na linijama 4, 6, 8, 11, 12, 14 i 17 prometovati veći broj tramvaja u odnosu na uobičajeni nedjeljni raspored.

Također, kako bi se olakšao prelazak putnika iz tramvaja na autobusne linije terminala Kaptol, ovisno o broju putnika, uspostavljat će se dodatno tramvajsko stajalište u Ilici, neposredno uz Trg bana Jelačića.

Autobusi će u utorak voziti na izvanrednim linijama: Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Mirogoj – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak, Dubrava – Miroševec, Dubec – Markovo Polje i Podsused centar – Poljanica – Gornja Bistra, radi uspostavljanja kvalitetne prometne povezanosti, kaže ZET.

Pritom će linije Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Mirogoj – Krematorij i Kvaternikov trg – Srebrnjak biti uspostavljene u utorak od 8 do 21 sat.

Na linijama Kaptol – Mirogoj i Kaptol – Mirogoj – Krematorij, autobusi će polaziti nakon popunjenja, bez usputnog zaustavljanja na stajalištima redovnih linija.

Linija za Krematorij zaustavljat će na stajalištu u neposrednoj blizini arkada, u zoni kružnog toka na Mirogoju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna poduzetničke muke Inflacija nije zaobišla ni groblja: Ovogodišnji blagdan Svih svetih neki će dočekati s gorčinom

Vozeći prema Kaptolu, autobusi će se usputno zaustavljati i na Mirogoju, odnosno na privremeno uspostavljenom stajalištu na Remetskoj cesti, u zoni raskrižja s Mirogojskom cestom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uoči blagdana svih svetih Od subote posebna regulacija prometa u Zagrebu: Pogledajte što se sve mijenja, koje se ulice zatvaraju

Informacije o stanju u prometu na području posebne prometne regulacije mogu se dobiti na telefonskom broju Pozivnog centra – 072 500 400, poručio je ZET.

Detaljan pregled blagdanske organizacije prijevoza može se naći na ZET-ovim web stranicama i OVDJE. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene