Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za sve prigode

Ženske salonke – kako ih uskladiti uz odjeću i izgledati elegantno?

ecipele.hr
ecipele.hr Foto: Envato Elements
Ženske salonke savršen su model obuće za sve vrste događaja svečanije, ali i casual prirode. Osim na vjenčanja, krštenja i na poslovne sastanke slobodno ih nosite i na razne zabave. U kombinaciji s koktel haljinom elegantne cipele na petu izgledat će jednako dobro kao i visoke štikle.

Ženske salonke jedna su od one vrste obuće koja se može nositi uz gotovo svaki stajling. Ako, primjerice, na poslu imate određena pravila odijevanja, ove cipele na petu savršen su odabir za to. Osim toga, neizostavni su element svakog svečanog outfita što znači da ih možete nositi i kad se spremate za poslovni sastanak i kad idete na konferenciju, na vjenčanje pa čak i na polaganje stručnog ispita.

Možete ih obuti i za večernji izlazak u disko, a ono najvažnije odlično pristaju uz traperice i haljine. Bilo da preferirate cipele s nižom ili visokom petom, bež, crne ili možda crvene, sa zaobljenim ili špicastim vrhom, bogata i raznolika ponuda online trgovine Ecipele ostavlja vam ruke širom otvorene. Prilikom odabira onih savršenih obratite pozornost na materijal od kojih su izrađene.

Za koje prigode odabrati elegantne salonke?

Ove ženske cipele savršen su odabir za sve vrste formalnih i elegantnih prigoda kao što su vjenčanja, krštenja i razne zabave. Osim toga, ako vam je za posao potrebna službenija odjeća i obuća, elegantnim cipelama s niskom petom sigurno ćete napraviti pun pogodak. Ako se spremate za razna zabavna događanja, razmislite o lakiranim kožnim salonkama ili modelima ukrašenim raznovrsnim dodatcima. Salonke s visokom potpeticom izgledaju sjajno u kombinaciji s večernjim haljinama te su odličan odabir za operne koncerte, kazališne premijere, balete i slične prilike.

ecipele.hr ecipele.hr (Foto: Envato Elements)

Ženske salonke univerzalni su odabir koji, praktički, ide uz sve. Bez obzira na to planirate li cjelodnevni odlazak u shopping, šetnju gradom ili druženje s prijateljicama, slobodno ih kombinirajte sa svakim vašim omiljenim stajlingom. Posebno su zanimljivi modeli s kožnim remenom ukrašeni metalom u boji zlata. Njih lako možete uskladiti s jednobojnom Desigual torbicom.

Kako uskladiti ženske salonke s ostatkom odjevne kombinacije?

Ženske salonke su vrsta cipela koje mogu imati visoku ili nisku petu. Popularne su za nošenje u raznim prigodama, kako formalnim, tako i onim ležernim. Obuća na tržište dolazi u različitim modelima i dizajnima, uključujući one jednostavne klasične salonke, ali i modele ukrašene zanimljivim aplikacijama i svjetlucavim dodatcima.


Crvene cipele na petu definitivno su „must-have“ dodatak svakom casual stajlingu, osobito ako se spremate za izlazak u kazalište, na večeru ili na važan svečani događaj. Radi se o iznimno ženstvenoj obući koju teško da će nadmašiti bilo kakva konkurencija. Bilo da odaberete modele izrađene od antilopa ili kože, s tanjom ili debljom petom, sa zaobljenom ili špicastom kapicom sigurno ćete izgledati kao da ste upravo sišli s modne piste.

Ženske salonke - idealan odabir za suknje i odijelo

Kombinirajte ih sa suknjom olovka kroja za ležeran poslovni stil. Cipele na petu savršeno pristaju uz haljine i svečane komplete, tako da ih možete nositi uz sako ili odijelo. 

Kako bi vam bile što udobnije, važno je odabrati pravu veličinu. Obratite pažnju i kroj obuće koji u potpunosti treba odgovarati vašem obliku stopala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene