Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Euforija u Zagrebu

"Žena mi rađa! Pomozite nam!": Muškarac jurio do bolnice i zapeo u gužvi, potez ovog policajca oduševio ga je

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebački policajac svojom je brzom reakcijom pomogao muškarcu koji je trubio u prometu jer mu je žena - rađala.

Bio je petak 5. svibnja oko 14:40, za vrijeme kad su počele uobičajene gužve u prometu. Policajac Josip bio je na poslu. Čekao je zeleno svjetlo na jednom od najprometnijih raskrižja u Zagrebu, Radničke i Heinzelove ulice.

U jednom trenutku primijetio je da automobil pored njega trubi. Vozač se okrenuo prema policajcu i tražio pomoć. Na suvozačevu mjestu nalazila se rodilja, a vozač je glasno povikao: "Žena mi rađa! Pomozite nam, na putu smo za Vinogradsku bolnicu, a gužva je!"

Policajac je odmah uključio svjetlosne i zvučne signale te se zajedno s obitelji Tomić krenuo probijati kroz prometnu gužvu.

Dolaskom pred bolnicu na ulazu za hitni prijem podigla se rampa, žurno i sigurno ušli su unutra, a policajac Josip glasno je povikao: "Sretno!"

Pročitajte i ovo Provjereno: Primalje - 3 Provjereno s primaljama Pri porodu su najvažnije, a iako ima teških dana, sve su složne u jednome: "Smatram da radim najljepši posao na svijetu"

"Obitelj Tomić dočekala je svoje prvo dijete te je imala veliku sreću, samo 20 minuta kasnije na svijet im je stigla djevojčica. Nakon 20 dana, kada su emocije došle na svoje mjesto, kada se beba ugodno smjestila u toplini svoga doma, otac je odlučio e-mail porukom na adresu zagrebačke policije pohvaliti našeg policajca", izvijestila je ponosno zagrebačka policija.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene