Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U povodu održavanja Energetskog summita šefova država jugoistočne Europe u Zagrebu, 24. lipnja, na području užeg centra Grada, kao i na prometnim smjerovima iz Zračne


luke Zagreb do gradskog središta povremeno će se primjenjivati posebna regulacija prometa.

Vezani članci Pelješki most - 2 Dva dana dijeli nas od spajanja Pelješkog mosta, a punom se parom radi i na drugim velikim prometnim projektima u Hrvatskoj Prometna nesreća na autocesti A3 - 2 Ravnica na kojoj su poginuli Lambaša i Proeski: Cesta na kojoj je u nedjelju život izgubilo 10 osoba za mnoge je već bila kobna

Ministarstvo unutarnjih poslova RH obavještava građane Zagreba da će tijekom 23., 24., i 25. lipnja 2007. godine biti moguće veće gužve i kraći zastoji u prometu, osobito na prometnim smjerovima od Zračne luke Zagreb do središta grada te u zoni Zelenog vala.

MUP posebno naglašava potrebu pridržavanja zabrane parkiranja i zaustavljanja na određenim prometnicama u Gradu Zagrebu te preporučuje korištenje alternativnih smjerova prometovanja radi smanjenja i izbjegavanja prometne gužve i većih zastoja.

U povodu Energetskog summita, policija će osim aktivnosti u prometu, poduzimati i niz drugih mjera uobičajenih za osiguranje međunarodnih skupova visokog rizika, navodi MUP.

Ministarstvo unutarnjih poslova moli građane da uvažavaju upute dobivene od policijskih službenika na terenu te izražava uvjerenje da će se uz pomoć građana i njihovo razumijevanje izbjeći veći zastoji i prometne gužve.