Obavljen očevid na mjestu na kojem je obiteljski pas napao dječaka (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Obavljen očevid na mjestu na kojem je obiteljski pas napao dječaka (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Obiteljski je pas u srijedu navečer na širem đurđevačkom području napao 15-godišnjaka. Dječak je s lakšim tjelesnim ozljedama lica i ruke iz Opće bolnice Koprivnica pušten na kućnu njegu. Očevid je završen, a nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.


''Obavljene su očevidne radnje i policijski će službenici dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu'', kazali su iz PU koprivničko-križevačke. Nisu utvrđeni elementi kaznenog djela ili prekršaja.

Vezani članci Mačka i pas Objavljen krunski dokaz da mačke uvijek planiraju neko zlo, pogledajte kako jedva čeka napasti psa Slika nije dostupna VIDEO Prepijan da bi ga bilo briga? Bull terijer ga grizao, on ni da trepne

Nakon napada na teren odmah je izišla veterinarska inspekcija, a pas je trenutačno smješten u sklonište za životinje Ottova kućica zbog daljnjeg promatranja.

U isto sklonište na promatranje je smješten i pas koji je prije tjedan dana za glavu ugrizao jednomjesečnu bebu, koja je nakon napada psa dva puta operirana u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

Podsjetimo, pas, čiji je vlasnik otac napadnutog dječaka, bio je vezan na lancu kada mu je dječak prišao. Kako piše portal epodravina, radi se o pasmini argentinska doga.