Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zadobio lakše ozljede

Nema elemenata kaznenog djela: Pas smješten na promatranje nakon što je napao 15-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljski je pas u srijedu navečer na širem đurđevačkom području napao 15-godišnjaka. Dječak je s lakšim tjelesnim ozljedama lica i ruke iz Opće bolnice Koprivnica pušten na kućnu njegu. Očevid je završen, a nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

''Obavljene su očevidne radnje i policijski će službenici dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu'', kazali su iz PU koprivničko-križevačke. Nisu utvrđeni elementi kaznenog djela ili prekršaja.

Pročitajte i ovo Pas ugrizao muškarca - 4 Ne se boriti s njim Peti napad psa u posljednjih mjesec dana! Liječnici savjetuju kako se zaštititi Koraljka Hat, kirurginja Slijedi oporavak Operacija djeteta kojeg je ugrizao pas prošla dobro: "Ovakve rane nisu česte"

Nakon napada na teren odmah je izišla veterinarska inspekcija, a pas je trenutačno smješten u sklonište za životinje Ottova kućica zbog daljnjeg promatranja.

U isto sklonište na promatranje je smješten i pas koji je prije tjedan dana za glavu ugrizao jednomjesečnu bebu, koja je nakon napada psa dva puta operirana u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

Podsjetimo, pas, čiji je vlasnik otac napadnutog dječaka, bio je vezan na lancu kada mu je dječak prišao. Kako piše portal epodravina, radi se o pasmini argentinska doga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene