Obavljen očevid na mjestu na kojem je obiteljski pas napao dječaka (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Obavljen očevid na mjestu na kojem je obiteljski pas napao dječaka (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)

Obiteljski je pas u srijedu navečer na širem đurđevačkom području napao 15-godišnjaka. Dječak je s lakšim tjelesnim ozljedama lica i ruke iz Opće bolnice Koprivnica pušten na kućnu njegu. Očevid je završen, a nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.


''Obavljene su očevidne radnje i policijski će službenici dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu'', kazali su iz PU koprivničko-križevačke. Nisu utvrđeni elementi kaznenog djela ili prekršaja.

Vezani članci Pseća hrana, ilustracija (Foto: Getty Images) Vlasnici ljubimaca, oprez! Ministarstvo povlači smrznutu sirovu hranu za pse Policijski pas As pronašao 9 kilograma amfetamina u autu (Foto: PUZ) As ih je nanjušio: Policija pronašla 9 kilograma amfetamina u autu, uhićena dvojica dilera

Nakon napada na teren odmah je izišla veterinarska inspekcija, a pas je trenutačno smješten u sklonište za životinje Ottova kućica zbog daljnjeg promatranja.

U isto sklonište na promatranje je smješten i pas koji je prije tjedan dana za glavu ugrizao jednomjesečnu bebu, koja je nakon napada psa dva puta operirana u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

Podsjetimo, pas, čiji je vlasnik otac napadnutog dječaka, bio je vezan na lancu kada mu je dječak prišao. Kako piše portal epodravina, radi se o pasmini argentinska doga.