Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše tjelesne ozljede

Još jedan napad argentinske doge: Dječaka (15) pas je izgrizao po licu iako je bio vezan na lancu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na širem đurđevačkom području došlo je do još jednog napada psa pasmine argentinska doga na dječaka (15) koji je prebačen u bolnicu. Drugi je ovo napad psa iste pasmine na čovjeka u samo tjedan dana.

Dječaka je u srijedu oko 15:15 popodne u dvorištu obiteljske kuće napao kućni ljubimac, pas pasmine argentinske doge koja je bila vezana na lancu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Okršaj na Božić "Ubili ste moju bebu": Njegov pas napao ljude, a on prijetio policajcu, umiješala se i nova liječnica Ilustracija Božićna šetnja Krvoločan napad na našem otoku: Pas izgrizao drugog psa i vlasnicu, policajac ga ubio

Dječak (15) je zadobio lakše tjelesne ozljede, pas ga je izgrizao po licu i izgrebao ga. Iako je dječak odmah odvezen u bolnicu, ubtrzo je upućen na kućnu njegu, javljaju iz PU koprivničko-križevačke. 

Vlasnik psa je 35-godišnjak koji živi na istoj adresi, a epodravina tvrdi da je riječ o ocu dječaka. Očevid je u tijeku, a o svemu je obaviještena i veterinarska inspekcija. Pas je oko 20.50 odvezen u sklonište za pse Ottova kućica. 

Podsjetimo, prije manje od tjedan dana pas iste vrste je izgrizao glavu jednomjesečne bebe koja je još uvijek u kritičnom stanju. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene