Liječnici (Foto: Dnevnik.hr)
Liječnici (Foto: Dnevnik.hr)

Beba koju je u petak ugrizao pas uslijed čega je zadobila teške ozlijede, u ponedjeljak je bila na još jednoj operaciji. I dalje je životno ugrožena.


Jednomjesečna beba koju je pas ugrizao za glavu u ponedjeljak je ponovno bila na operaciji.

Vezani članci Spašavanje beba (Foto: Screenshot) Dramatična snimka: Pogledajte kako je brza reakcija brazilskih policajaca spasila život bebi staroj 21 dan Pas Otto (Foto: Sklonište za životinje Grada Zagreba) Neće ga usmrtiti: Otto, koji je napravio totalni kaos u Zagrebu i napao petero ljudi, dobio još jednu šansu

''S obzirom na primarnu težinu i prirodu ozljeda, kao i nalaz MR mozga, danas je napravljen dodatni neurokirurški zahvat radi sanacije ozljeda moždanih struktura i glave. Operativni je zahvat protekao uredno, vitalni parametri su i nadalje stabilni, ali je dijete i dalje životno ugroženo. Slijedi nastavak intenzivnog liječenja i skrbi u Jedinici intenzivnog liječenja'', rekao je ravnatelj Dječje klinike u Klaićevoj dr. Goran Roić, piše 24 sata.

Ugriz psa prouzročilo je puknuće lubanje i ozljede mozga. Policija je najavila kako će prijavito oca djeteta, ujedno i vlasnika psa te dokumentaciju dostavila odvjetništvu.