Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje životno ugrožena

Jednomjesečna beba koju je izgrizao pas morala na još jednu operaciju

Liječnici (Foto: Dnevnik.hr)
Liječnici (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Beba koju je u petak ugrizao pas uslijed čega je zadobila teške ozlijede, u ponedjeljak je bila na još jednoj operaciji. I dalje je životno ugrožena.

Jednomjesečna beba koju je pas ugrizao za glavu u ponedjeljak je ponovno bila na operaciji.

Pročitajte i ovo Pas ugrizao muškarca - 4 Ne se boriti s njim Peti napad psa u posljednjih mjesec dana! Liječnici savjetuju kako se zaštititi Koraljka Hat, kirurginja Slijedi oporavak Operacija djeteta kojeg je ugrizao pas prošla dobro: "Ovakve rane nisu česte"

''S obzirom na primarnu težinu i prirodu ozljeda, kao i nalaz MR mozga, danas je napravljen dodatni neurokirurški zahvat radi sanacije ozljeda moždanih struktura i glave. Operativni je zahvat protekao uredno, vitalni parametri su i nadalje stabilni, ali je dijete i dalje životno ugroženo. Slijedi nastavak intenzivnog liječenja i skrbi u Jedinici intenzivnog liječenja'', rekao je ravnatelj Dječje klinike u Klaićevoj dr. Goran Roić, piše 24 sata.

Ugriz psa prouzročilo je puknuće lubanje i ozljede mozga. Policija je najavila kako će prijavito oca djeteta, ujedno i vlasnika psa te dokumentaciju dostavila odvjetništvu.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene