Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiv susret

'Što čaršija priča o Mostu i vladajućoj garnituri?' Ćiro: 'Je.. vam majku!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izjava proslavljenog trenera Ćire Blaževića nasmijala je ali i zabrinula Mostovce.

Ivan Lovrinović, saborski zastupnik Mosta, objavio je na svojem Facebook profilu kako ga je svojom izjavom razveselio ali i zabrinuo proslavljeni nogometni trener Ćiro Blažević.

Ukratko, Lovrinović se nakon naporne rasprave o HNB-u u Saboru spustio s dvojicom kolega, Jurom Martinovićem i Ivicom Mišićem, na Cvjetni trg na, kako je napisao, čašu vina i kavu. A onda je ugledao svojeg 'zemljaka', Ćiru Blaževića koji im se pridružio.

'Dok je palio cigaretu pitam ga, u bosanskom žargonu, što čaršija priča o Mostu i vladajućoj garnituri. Morat ću vam prenijeti njegovu originalnu izjavu jer biste inače primijetili da sam to promijenio. Ćiro je rekao: 'Čaršija vam je.. majku'. Nasmijali smo se i zabrinuli shvativši poruku da se stvari moraju rješavati brže i da se moraju javljati već prvi značajniji rezultati', napisao je Lovrinović.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

Njegov post pročitajte u cjelosti.
 

 

ĆIRO ME RAZVESELIOPoslije naporne rasprave o HNB-u u Saboru spustio sam se stubama s Jurom i Ivicom na Cvjetni trg na ...

Posted by Ivan Lovrinović on Thursday, March 3, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene