Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dočekan je zvižducima građana na otvorenju Floraarta na Bundeku.

Galerija


Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića nezadovoljni mještani zagrebačkog naselja Petruševec dočekali su zvižducima i transparentima na kojima je pisalo: "Poglavico, ne želimo živjeti u rezervatu" i "Izdali ste Petruševčane".

Vezani članci Milan Bandić Klapa će pjevati njegove najdraže pjesme: Grad objavio program posljednjeg ispraćaja Milana Bandića Sprovod Milana Bandića Milan Bandić pokopan na Mirogoju: Ispraćen uz pjesmu ''Pod brajde'', okupilo se jako puno ljudi. Emotivne govore održali Ljubo Jurčić i Jelena Pavičić Vukičević

Mještani Petruševca prosvjedovali su početkom travnja nezadovoljni najavom doseljavanja socijalno ugroženih, mahom romskih obitelji u njihov kvart.

Petruševčani su se tada okupili na Kvaternikovu trgu zbog najave da će se u objekt u njihovu naselju useliti socijalno ugrožene obitelji. Podsjećaju na to da je grad prije petnaestak godina tu zgradu kupio kako bi u njoj uredio tehnološki park.

Tvrde da nemaju zadovoljavajuću infrastrukturu te da škola ne može primiti još stotinjak djece, koliko ih, prema njihovim tvrdnjama, treba doći.

Prosvjed zaposlenika sudova u Splitu i Bjelovaru: "Veće plaće svima ili nikome, ovo nije pošteno, a ni korektno"