Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U stanu u Folnegovićevu naselju u Zagrebu u četvrtak navečer buknuo je požar u kojem je ozlijeđena jedna osoba, javio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.


U 19,29 sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama dobio je dojavu od Operativno-komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru u stanu u Ulici Šime Starčevića 5 u Folnegovićevu naselju.

Vezani članci Gašenje požara s odlagališta otpada prema Industrijskoj zoni Podi u Šibeniku - 3 Zapalilo se odlagalište otpada u Šibeniku, požar lokaliziran nakon pet i pol sati Na parkiralištu u Novom Zagrebu potpuno je izgorio električni romobil VIDEO Širi se dramatična snimka požara koji je izbio na električnom romobilu, vlasnik na parkingu tražio zaklon: "Da sam ga stavio u auto..."

Jedna je osoba ozlijeđena zbog udisanja dima. Na intervenciju su izašla 23 vatrogasaca u sedam vozila vatrogasnih postaja sa Žitnjaka i iz Novog Zagreba, službenici zagrebačke Policijske uprave i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

Gašenje je u tijeku. (Hina)