Policija je u Savsku ulicu, kod Tehničkog muzeja, stigla s nekoliko vozila.

Galerija


Kako doznajemo, nekoliko policijskih vozila blokiralo je kombi zadarskih registracijskih oznaka na ulici. Čitatelji su javili da je grupa ljudi naslonjena uz ogradu Tehničkog muzeja.

Vezani članci Alkoholizirani vozač, ilustracija (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Čudo da je živ: Na parkiralištu izazvao krš, "napuhao" čak 4,3 promila pa dobio 15 dana zatvora Gužva na A1 (Screenshot: HAK) Potpuni prometni kolaps na A1: Zbog nesreće između Karlovca i Bosiljeva nastala kolona od 20 kilometara

Prema službenim informacijama, dojava o masovnoj tučnjavi u policiju je stigla u 9:40. Javljeno je kako se više muškaraca tuče u Ulici kralja Držislava.

Policija je krenula za sudionicima tučnjave i oni su zaustavljeni kod Tehničkog muzeja. Neslužbeno doznajemo da se radi o pripadnicima Torcide koji su planirali obračun s članovima navijačke skupine BBB.

Zagrebačka policija potvrdila je nešto kasnije kako je privedeno nekoliko osoba. Navodno je riječ o navijačima Hajduka koji su u Zagreb došli na utakmicu koja se poslijepodne odigrava na stadionu u Kranjčevićevoj.

Promet tim dijelom grada bio je otežan.