Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kasnije se ispričao

Zadarski vijećnik brutalno izvrijeđao mađarske turiste: "Ramišljam kako bih toj stoki palicom rascijepio glavu"

Turisti u Zadru, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Turisti u Zadru, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Zadarski radski vijećnik Akcije mladih Kristijan Kotlar na svojoj je privatnoj Facebook stranici jučer na neprimjeren način pisao o mađarskim turistima koje je ranije tog dana ugostio.

"Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i par tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali...", piše Kotlar, ne navodeći razloge ljutnje, da bi kasnije u komentarima dodao: "Istetovirat ću im Bana Jelačića na čelo. j... im pas mater".

Pročitajte i ovo Zoran Milanović će u kampanju za Europski parlament? Borba na društvenim mrežama Milanovića prozvao HDZ-ov ministar, stigao mu odgovor s Pantovčaka: "A kako ide bratov posao s kamionima?!" Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete

U konverzaciju su se uključili i Kotlarovi prijatelji, među njima vijećnica u Županijskog skupštini Marjana Botić, koja je konstatirala kako će oni "poći brzo ća u pm odakle su i došli", piše lokalni portal 057info.hr

"Naravno da mi je danas žao što sam jučer to napisao, nakon nekoliko sati obrisao sam objavu s Facebooka. Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvijek imam dobrih iskustva, ali gurkanje, unošenju u lice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptease bar, pa neprimjerena gestikulacija nakon što sam rekao da nema... Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran a svoje sam frustracije istukao na Facebooku. Nije primjereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom. Moja objava ne znači da je mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika tog naroda problematični. Svaki čovjek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu",  kaže Kotlar.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene