Screenshot: Twitter
Screenshot: Twitter

Skupinu mladih turista koji su godišnji odmor odlučili provesti na Hvaru dočekalo je neugodno iznenađenje kad ih je umjesto vile koje su navodno rezervirali preko Bookinga dočekalo gradilište.


Mlada turistkinja Julie na svom je Twitter računu napisala kako je za 6420 eura rezervirala vilu za svojih 10 prijatelja na Hvaru, a kad su stigli na odredište dočekali su ih gradilište i bageri.

Vezani članci Ministar turizma Gari Capelli i Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Ministar Cappelli: U turizmu sada ulazimo u potpuno drugačiju utakmicu Hvar (Foto: Pixsell, Sanjin Strukić) Što se događa na jednom od naših najljepših otoka? "Sve ih je manje, a i troše sve manje..."

"Zvali smo agenta s Bookinga koji nam je rekao da nije njihov problem što ćemo sada spavati vani. Nitko nam nije htio pomoći", kazala je turistkinja.

Turistkinja s francuskog govornog područja tvrdi kako su od susjeda u blizini gradilišta saznali da je bilo više ovakvih slučajeva.

"Zvali smo službu za korisnike, ponudili su nam povrat novca u roku od 10 dana ili rezervaciju drugog smještaja, ali o našem trošku", napisala je Julie koja tvrdi da je čak pet sati razgovarala sa službom za korisnike.

Pokušali smo kontaktirati Julie kako bismo doznali više detalja, ali nije odgovarala na naše poruke.

U međuvremenu su se oglasili i iz Bookinga.

"Žao nam je zbog vašeg iskustva, Julie. Voljeli bismo provjeriti vašu rezervarciju kako bismo utvrdili što se dogodilo i kako možemo pomoći. Pošalji nam broj rezervacije i odmah ćemo te kontaktirati", poručili su iz Bookinga.