Obavijesti Video Pretražite Navigacija
START U NEDJELJU

Wings for Life: Zadar spreman za jednu od najemotivnijih utrka na svijetu

Sve je spremno za utrku Wings for Life (Foto: Vijesti Nove TV)
Sve je spremno za utrku Wings for Life (Foto: Vijesti Nove TV) Vijesti Nove TV
Aktualno Galerija +0 Sve je spremno za utrku Wings for Life (Foto: Vijesti Nove TV) Galerija 1/1 >>
"Dio smo globalnog spektakla, jedne tako humane priče, posebne utrke, a i Zadar daje tu svoju posebnost ovim prekrasnim vizurama poluotoka", kazala je Mihaela Kadija, direktorica TZ-a Zadarske županije.

U nedjelju će točno u 13 sati sa zadarske rive potrčati rekordnih devet tisuća trkača. U isto vrijeme trčat će deseci tisuća ljudi na još 11 lokacija u svijetu, s istim motom – trči se za one koji ne mogu.

Pročitajte i ovo Ivana Ivančić o utrci Wings for Life Samo ljubav Ivančić o utrci Wings for life: "Mislim da tamo neće biti nitko tko nije punog srca" Wings for life Čak 600 volontera Jubilarno izdanje utrke Wings for life: Jedan od sudionika ima čak 91 godinu i za one koji ne mogu trči već treći put

Novac prikupljen od startnina ove godine odlazi za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine.

Wings for Life jedna je od najemotivnijh utrka u svijetu, a slika iz Zadra, zahvaljujući kamerama Nove TV, otići će u cijeli svijet i tako pridonijeti turističkoj promociji i Zadra i Hrvatske!

"Dio smo globalnog spektakla, ne može se mnogo događanja time pohvaliti u Hrvatskoj, zaista dio jedne tako humane priče, posebne utrke sa svojom specijalnošću, a i Zadar daje tu svoju posebnost ovim prekrasnim vizurama poluotoka", kazala je Mihaela Kadija, direktorica TZ-a Zadarske županije.

"Utrka u Zadru jedna je od najvećih u svijetu i samim time dobili smo iznimnu čast da ove godine kod nas dolazi Aron Andersson, dvostruki pobjednik zadnje dvije godine globalne utrke", dodao je Zoran Kosanović, član organizacijskog odbora utrke

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene