Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlasnik tegljača ne osjeća se krivim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskog suda u Zadru Vladimir Mikolčević u utorak je saslušao vlasnika splitske tvrtke CKT, u čijem vlasništvu je i tegljač koji je prije 20-ak dana prouzročio tešku prometnu nesreću u tunelu Ledenik na autocesti Zagreb-Split u kojoj su smrtno stradale četiri osobe.

Vlasnik splitske tvrtke Jakša Michelli Tomić saslušavan je gotovo sat i pol, a nakon izlaska iz zgrade suda novinarima je kratko poručio da se ne osjeća nimalo krivim za tešku prometnu nesreću koja se dogodila.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku

- Rekao sam sucu sve što je trebalo reći. Vrijeme će pokazati da je sve što ste pisali prošlih dana neistina, poručio je Tomić.

Istražni sudac Vladimir Mikolčević, kao i u slučaju prijašnjih
svjedoka, nije želio otkriti sadržaj Tomićeva svjedočenja.

Za utorak je bilo zakazano i saslušanje djelatnica knjigovodstvenog servisa iz Splita koji pruža usluge takve vrste splitskoj tvrtki, ali pozvane osobe nisu se odazvale pozivu.

U ponedjeljak je saslušan vozač tegljača Miljenko Stričak koji se i dalje brani šutnjom.
Istraga u slučaju ove teške prometne nesreće se nastavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene