Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istražni sudac Županijskog suda u Zadru Vladimir Mikolčević u utorak je saslušao vlasnika splitske tvrtke CKT, u čijem vlasništvu je i tegljač koji je prije 20-ak dana prouzročio tešku prometnu nesreću u tunelu Ledenik na autocesti Zagreb-Split u kojoj su smrtno stradale četiri osobe.


Vlasnik splitske tvrtke Jakša Michelli Tomić saslušavan je gotovo sat i pol, a nakon izlaska iz zgrade suda novinarima je kratko poručio da se ne osjeća nimalo krivim za tešku prometnu nesreću koja se dogodila.

Vezani članci Tragedija kod Okučana Vozač kamiona koji se prevrnuo kod Okučana pušten iz bolnice, i dalje tvrdi da nije znao da vozi migrante Privođenje osumnjičenih na sud u Dubrovniku, uhvaćenih u pokušaju prenošenja 340 kg marihuane preko granice (Foto: PIXSELL) - 1 Dubrovnik: Privedeni vlasnik turističke agencije i vozač koji je u autobusu pokušao prokrijumčariti 341,8 kilograma marihuane

- Rekao sam sucu sve što je trebalo reći. Vrijeme će pokazati da je sve što ste pisali prošlih dana neistina, poručio je Tomić.

Istražni sudac Vladimir Mikolčević, kao i u slučaju prijašnjih
svjedoka, nije želio otkriti sadržaj Tomićeva svjedočenja.

Za utorak je bilo zakazano i saslušanje djelatnica knjigovodstvenog servisa iz Splita koji pruža usluge takve vrste splitskoj tvrtki, ali pozvane osobe nisu se odazvale pozivu.

U ponedjeljak je saslušan vozač tegljača Miljenko Stričak koji se i dalje brani šutnjom.
Istraga u slučaju ove teške prometne nesreće se nastavlja.