Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vladimir Jordan dao neopozivu ostavku i odustao od kandidature za novog čelnika HSU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Vladimir Jordan na početku današnje izborne skupštine HSU u Vrbovcu dao je neopozivu ostavku na dužnost predsjednika i odustao od kandidature za novog čelnika stranke.

"U zadnja tri mjeseca aktivnosti u HSU svele su se na sektašenja i lobiranja za funkcije u stranci te traženje moje smjene, a ja imam svoje dostojanstvo i u takvom okruženju ne želim više raditi", kazao je Jordan obrazlažući svoju odluku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IDS i HSU predali kandidacijske liste Slika nije dostupna Vladimir Jordan otvorio blog na Blog.hr-u

Ustvrdio je da ne može prihvatiti optužbe pojedinih grupa u stranci da je on jedini krivac za neuspjeh na parlamentarnim izborima jer, kaže, postoje brojni objektivni i subjektivni razlozi među kojima je i "izrežirana zabuna" koju je među birače HSU-a unijela Stranka umirovljenika iz Splita.

Skupština HSU-a nastavila je s radom a svoje programe pred oko 300 delegata iznijet će dvojica preostalih kandidata za predsjednika - jedini saborski zastupnik HSU-a u Saboru Silvano Hrelja, te član Predsjedništva stranke Mihajlo Tomašković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene