Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vladimir Jordan otvorio blog na Blog.hr-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, Vladimir Jordan, započeo je s pisanjem svog bloga na Blog.hr-u. Sa svojih 66 godina, Jordan je vjerojatno najstariji bloger na Blog.hr-u.

U svojem prvom postu, 'Čovjek kao politički subjekt', Jordan je iznio razmišljanja o čovjeku kao originalnoj, jedinstvenoj i neponovljivoj vrijednosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HSU vjeruje da će im konačni rezultati donijeti više od 3 mandata Slika nije dostupna IDS i HSU predali kandidacijske liste

'Pa, iako je svaka osoba individua za sebe, ona je dio zajednice jer čovjek nije i ne može biti zatvoreno biće, on je biće otvoreno komunikaciji i u svome se životu susreće s drugim osobama, i s njima živi', napisao je Jordan. 

>> http://vladimirjordan.blog.hr/

Na njegovom blogu možete saznati sve o Hrvatskoj stranci umirovljenika. Dakle, tu se nalaze informacije poput ciljeva stranke, izbornog programa, položaja umirovljenika te ostala pitanja.

Inače, vodeći hrvatski blog servis Blog.hr najavljuje nekolicinu blogera koji će se Vladimiru Jordanu pridružiti sljedećih dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene