Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opozivi i imenovanja

Vlada predložila opoziv članicu NO-a Središnjeg klirinškog depozitarnog društva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice Glavnoj skupštini Središnjeg klirinškog depozitarnog društva predložila opoziv dosadašnje članice Nadzornog odbora (NO) Tanjice Liktar, te izbor Marije Zuber za novu članicu NO-a, najviše na vrijeme od šest mjeseci.

Vlada je također NO-u Središnjeg klirinškog depozitarnog društva predložila opoziv dosadašnje predsjednice Vesne Živković i člana Uprave Stjepka Čička, te njihovo imenovanje za predsjednicu i člana Uprave Središnjeg klirinškog depozitarnog društva, najdulje na vrijeme od šest mjeseci.

Pročitajte i ovo Ilustracija bez signala VIDEO Ovo se rijetko viđa: Sjednica Vlade kasnila zbog nesvakidašnje situacije, Plenković se ispričao Davor Nađi, Fokus brojne zamjerke Čeka se rasprava o prijedlogu državnog proračuna, oporba već baca kritike: "HDZ je očito u problemu"

Razriješen je dio dosadašnjih članica Međuvladinog mješovitog odbora za provedbu Sporazuma između Hrvatske i Crne Gore o zaštiti prava hrvatske manjine u Crnoj Gori i crnogorske manjine u Hrvatskoj, i to Vesna Jurić Bulatović i Ankica Nježić. Vlada je imenovala dio novih članica toga odbora, kao predstavnica nadležnih ministarstava - Ivu Hraste Sočo, Ivanu Pilko Čunčić i Jadranku Bošnjak. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene