Olujni vjetar divlja Hrvatskom, a oduška si je dao i u Osijeku, gdje je naređena evakuacija tamošnje tržnice nakon što je u silovitim naletima odnio dijelove krova.

Galerija Kaos na osječkoj tržnici Tržnica u Osijeku Vjetar stvara probleme u Osijeku +7 Vjetar uništio krovište iznad štandova na osječkoj tržnici - 3

Na osječkom području olujni vjetar prouzročio je brojne štete, a sve je počelo oko 8:30.


Osječki Županijski centar 112 zaprimio je više dojava o padu stabala i telefonskih i električnih stupova na prometnice na području Osijeka, Belišća, Bizovca, Dalja i Vuke. Gotovo 15 naselja u okolici grada na Dravi je bez struje.

U Osijeku zbog olujnog vjetra lete dijelovi krova, porušio je štandove na Sajmu antikviteta i prometne znakove, a oštetio je i nadstrešnicu osječke tržnice te je naređena evakuacija, a odnio je i neke reklamne panoe, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić.

Uništeni automobili nakon pada stabla zbog jakog vjetra u Labinskoj ulici VIDEO/FOTO ''Ne izlazite ako baš ne morate'': Orkanski vjetar ruši stabla, nosi krovove, u Zagrebu ozlijeđene dvije osobe

Ilustracija - 1 Neka radna mjesta u Hrvatskoj posebno su ugrožena zbog krize na koju svijet reagira prekasno

Dežurne službe su na terenu, a zasad nema dojava o ozlijeđenim osobama, kažu u Centru.

Iz osječke Gradske uprave izvijestili su da je jutros odmah angažirano 35 radnika gradskog komunalnog poduzeća Unikom na skupljanju granja po cestama, čišćenja cesta i nogostupa.

Olujni vjetar stvara nevolje i u drugim dijelovima Hrvatske, a više o svemu možete čitati OVDJE.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju