Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ja sam dužan zbog svoje kćeri izražavati sumnju. Nemam nikakve konkretne dokaze, vjerujem da je Šlogar ubio moju kći, no mislim da netko drugi stoji iza toga', rekao je Zvonimir Hodak.


U razgovoru za Dnevnik.hr Zvonimir Hodak potvrdio je kako je bio svjedok dok je sudac u slučaju ubojstva njegove kćeri pročitao dokaze koji su čiste laži te dodao kako uistinu ne zna zbog čega se takve stvari događaju.

Vezani članci Slika nije dostupna Od beskućnika do osuđenika za ubojstvo Slika nije dostupna Suđenje Šlogaru: Pet vještaka, pet verzija

>> Pištolj kojim je ubijena Ivana Hodak registriran na staricu iz Pule

'Postavlja se pitanje bi li čovjek kao što je Šlogar mogao biti nečiji eksponat i na sebe preuzeti takvo ubojstvo? Odgovor je da, sve je moguće. Da je Šlogar bacio pištolj u Savu, nikada ga ne bi otkrili' rekao je Hodak te objasnio kako su svi spominjani Šlogarovi motivi, kao njegov otkaz i očekivana pomoć, priče za malu djecu.

'Pravi motiv mora biti drugačiji od toga. Vjeruje da je Šlogar ubojica i čestitam Karamarku na dobro odrađenom poslu, no mislim da netko stoji iza nega ', dodao je Hodak.