Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika akcija

Više osoba uhićeno zbog gospodarskog kriminala koji je otkrio "porezni Uskok"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnji da su fiktivnim poslovima izvlačili novac i izbjegli plaćanje poreza policija je u srijedu ujutro u Zagrebu uhitila više osoba čije je malverzacije, kako se neslužbeno doznaje, otkrio tzv. porezni Uskok.

U Ravnateljstvu policije nisu željeli govoriti o detaljima akcije. Potvrdili su tek da je riječ o akciji iz područja gospodarskog kriminaliteta te da je tijekom dana, među ostalim, obavljen niz privođenja i pretraga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Represija režima Bjeloruski KGB u masovnoj raciji: Na ispitivanju više od 150 ljudi, mnogi su uhićeni, a nadziru im i mobitele Uhićenja u Osijeku krijumčarenje ljudi Otkrivaju se detalji velike akcije USKOK-a: Uhićena organizirana kriminalna skupina, migranti plaćaju po nekoliko stotina eura za prijevoz

Iako je navodne nezakonitosti otkrio tzv. porezni Uskok, akciju, kako se doznaje, vodi zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo koje bi trebalo ispitati osumnjičene.

Prema pisanju Večernjeg lista u srijedu privedeni osumnjičenici terete se da su pribavili imovinsku korist od nekoliko milijuna kuna i državni proračun oštetili za par stotina tisuća kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene