Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Vinkovci vježbaju uz Aktivnu Hrvatsku, Renatu Sopek i tim kineziološkog fakulteta

PR
PR Foto: PR
Jednosatni trening u Vinkovcima vodit će kineziolog, Slavonac Ivan Antunović uz pomoć trenera Luke Šukera iz Nuštra te trenerice Ive Lončar.

Ljeto se polagano bliži kraju, pred nas dolaze nove radne obaveze, studij i škola. Koliko je važno dobro pripremiti vlastito tijelo, tim Aktivne Hrvatske ukazat će Vinkovčanima na prvom treningu u subotu, 4. rujna u 18.30 sati na Trgu bana Josipa Šokčevića. Broj vježbača je ograničen pa se potrebno unaprijed prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr. Projekt se održava u suradnji s Gradom Vinkovci, a generalni partner je HEP.

Jednosatni trening u Vinkovcima vodit će kineziolog, Slavonac Ivan Antunović uz pomoć trenera Luke Šukera iz Nuštra te trenerice Ive Lončar. Program će voditi ambasadorica projekta Renata Sopek. Oni će upozoriti na važnost redovne tjelesne aktivnosti.

Drago nam je što su upravo Vinkovci prvi grad u kojem ćemo održati trening u rujnu. Pozivam sve da nam se pridruže. Uz napor, očekuje nas edukacija ali i sportska zabava. Usvojit ćete znanja koja će Vam kasnije pomoći u svakodnevnom vježbanju i očuvanju zdravlja!” – istaknuo je Ivan Antunović, voditelj trenerskog tima.

PR PR Foto: PR

Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska liječnička komora, Definicija Hrane i Mentalni trening.

Svi vježbači dobit će majice za kasnije vježbanje te prostirke, Magnezij Citrat 375 Dietpharma i Pharmasa. Polaznici će dobiti i svježe Rajska rajčice, Mivela vodu, a PIK Vrbovec daruje PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit. Partneri projekta su Decathlon, Redox i Falkensteiner Resort Punta Skala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene