Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jeste li se ikad pitali kakav je osjećaj voziti se u najskupljim od najskupljih automobila koji se mogu vidjeti na hrvatskim cestama?


Za neke primjerke čeka se doslovno godinama jer se i 90 posto automobila radi po isključivim željama klijenata. Bez obzira na cijene, najskuplji od najskupljih i u Hrvatskoj imaju svoje kupce. 

Vezani članci Željka Jakopčević: Od ovisnice do magistre socijalnog rada - 6 Bila je teška ovisnica, a danas pomaže drugima: ''Pomislila sam, nisam toliko loš čovjek da ću se nastaviti drogirati ako dobijem dijete. Nije upalilo...'' Penava: Zajednička nastava za Vukovarsku djecu - 10 Zašto su djeca i tri desetljeća nakon rata odvojena? "Mi idemo s jedne, oni s druge strane. Navikli smo, ne znamo za drugačije"

A upravo su to ljudi koji znaju što žele, koji puno rade te nemaju mnogo vremena. 

'Zadnje četiri godine prodali smo 33 Ferrarija i 19 Maserattija', rekao je novinarki Provjerenog, Danki Derifaj, prodajni savjetnik Marko Muhić.

Ferrari se čeka po prilici dvije godine, dok se Maseratti čeka od 6 do 8 mjeseci, ovisno o modelu. Svaki auto se posebno izrađuje. Kod Ferrarija je 92% automobila napravljeno po želji naručitelja. 

Najskuplji automobil koji se trenutno može kupiti u Hrvatskoj stoji 600.000 eura.

Čitavu priču o ovim skupim automobilima pogledajte u priloženom videu.