Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Najskuplji automobili u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li se ikad pitali kakav je osjećaj voziti se u najskupljim od najskupljih automobila koji se mogu vidjeti na hrvatskim cestama?

Za neke primjerke čeka se doslovno godinama jer se i 90 posto automobila radi po isključivim željama klijenata. Bez obzira na cijene, najskuplji od najskupljih i u Hrvatskoj imaju svoje kupce. 

Pročitajte i ovo Provjereno - problem nedostatka liječnika - 6 večeras u Provjerenom Patila u agoniji sa slomljenim kukom, jer nije bilo liječnika da je pregleda! Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama"

A upravo su to ljudi koji znaju što žele, koji puno rade te nemaju mnogo vremena. 

'Zadnje četiri godine prodali smo 33 Ferrarija i 19 Maserattija', rekao je novinarki Provjerenog, Danki Derifaj, prodajni savjetnik Marko Muhić.

Ferrari se čeka po prilici dvije godine, dok se Maseratti čeka od 6 do 8 mjeseci, ovisno o modelu. Svaki auto se posebno izrađuje. Kod Ferrarija je 92% automobila napravljeno po želji naručitelja. 

Najskuplji automobil koji se trenutno može kupiti u Hrvatskoj stoji 600.000 eura.

Čitavu priču o ovim skupim automobilima pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene