Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prerano za zimski san

Ravna Gora: Medvjed uživa u snijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi ozbiljniji ovosezonski snijeg ipak je stigao malo prerano i to ne samo za Gorane nego i za životinje. Tako smo danas u neposrednoj blizini Ravne gore, tek stotinjak metara od naselja, snimili medvjeda kako se igra u snijegu.

Očito mu je prerano za zimski san pa je vrijeme kratio igrom po šumskim proplancima. Inače, snijeg kojeg je jučer palo između 10 i dvadeset centimetara danas je počela topiti kiša, a bijeli bi se pokrivač s obzirom na novo zahladnjenje ipak mogao zadržati, kažu narodni prognostičari. 'Negdje oko Božića je trebao nastupiti onako pravi snježni blagdanski ugođaj, a studeni je trebao proći s malo kiše a više suh, a što mu se dogodilo, valjda su ga ozonske rupe smutile', rekla nam je Mirjana Pleše iz Lokvi.
 

Pročitajte i ovo Marko Šepat - 3 Izvještaj iz Kölna Zimski uvjeti stvorili kaos u Njemačkoj: "Ovo je šok za stanovnike. Ovoliko snijega nije palo 10 godina" Snijeg radi probleme u prometu Zimski uvjeti U Dalmaciji pada snijeg, na autocesti se vozi uz ograničenje od 40 km/h, kamioni zapeli i blokirali cestu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene