Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme se stabiliziralo

Građani: Dosta nam je snijega za čitav život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ledeni val prošao je Hrvatsku i vrijeme se stabiliziralo.

Nakon prolaska najsnažnije ovogodišnje snježne oluje Gorani čiste snijeg kojeg je u posljednja dva dana palo više od metra. 'Bilo je 31.05. jedne godine! To ga je isto bilo dosta! Meni ga je više dosta za čitav život!', rekla nam je jedna baka, čisteći snijeg lopatom. Dok se većina muči s lopatama, neki se snalaze pa snijeg čiste strojno.

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

>> Smirivanje vremena: U većini zemlje prestalo snježiti

Na cestama su i danas ralice, proširuju se prometnice, čisti se snijeg. Sa smirivanjem vremena ponovno je krenuo kamionski promet kroz Gorski Kotar. Neki su vozači požurili i odmah je došlo do štete. Poslijepodne, u tunelu Tuhobić dogodio se lančani sudar triju kamiona. No, dok je nekima snijeg donio nevolje, djeca mu se vesele, ali vesele mu se i turistički djelatnici.

Prema prognozama, ovih dana ne bi trebalo biti novog snijega, no s obzirom na sadašnju visinu Gorani će se još dugo baviti najpopularnijim načinom rekreacije, ručnim čišćenjem snijega.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene