Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOZNAJE DNEVNIK NOVE TV

VIDEO Anušić odbio državni stan, spavat će u vojarni. Pitali ga tko je "klošar" o kojem je razgovarao s Milanovićem: Pogledajte kako je odgovorio

Aktualno Galerija Zoran Milanović i Ivan Anušić - 6 Zoran Milanović i Ivan Anušić - 6 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Zoran Milanović i Ivan Anušić - 4 Zoran Milanović i Ivan Anušić - 4 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Zoran Milanović i Ivan Anušić - 4 Zoran Milanović i Ivan Anušić - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zoran Milanović i Ivan Anušić - 3 Galerija 1/4 >>
Ministar obrane Ivan Anušić odgovorio je na pitanje o tome tko je "klošar" o kojemu je razgovarao s predsjednikom Milanovićem. Dnevnik Nove TV doznaje i da je ministar Anušić odbio državni stan. Smjestio se u vojni neboder.

Ministar obrane Ivan Anušić nakon današnje sjednice saborskog Odbora za obranu osvrnuo se na jučerašnji susret s predsjednikom Zoranom Milanovićem. rekao je da će njihova suradnja biti onakva kako nalažu zakon i Ustav.

"Bilo je dobro, pozdravili smo se i nastavljamo raditi dalje, obveze koje su zadane zakonom i Ustavom moraju se provoditi, a određeni komunikacijski kanali između mene i predsjednika države moraju postojati.

Dogovorili smo se da će se kabineti usuglašavati oko svih dokumenata koje supotpisujemo ili tražimo jedni od drugih suglasnost i to je to", komentirao je ministar Anušić susret na promociji novih časnika na Hrvatskom vojnom učilištu.

Pročitajte i ovo Traktori - 1 Nezadovoljni mjerama Vlade Svinjogojci najavili blokadu prometnica diljem Hrvatske: "Da iduća godina nije izborna, vjerujte mi da bi ovo sve bilo poklano"

Novinare je zanimalo i tko je "klošar" o kojemu je pričao s predsjednikom Milanovićem, što su uhvatile kamere Dnevnika Nove TV, na što je ministar uz smiješak kazao da ne zna i da se ne može sjetiti.

Podsjetimo, na prvom službenom susretu dvojice dužnosnika uhvaćen je jedan dio njihova razgovora. Na snimci se može čuti da je Milanović rekao: "Nažalost, najveći klošar", a Anušić mu uz smiješak odgovara: "To je tako." Nakon toga predsjednik dodaje: "Ali tad je bio, tad se baš skupljao ološ."

Njihov razgovor o anonimnom "klošaru" možete pogledati ispod.

Prvih dana mandata Anušić je otkrio da nije dobio stan na korištenje, išao je u Osijek. No sada se smjestio u vojni neboder. 

Naime, Dnevnik Nove TV doznaje da je ministar Anušić odbio državni stan. Smjestio se u vojni neboder.

Dnevnik Nove TV prije gotovo dvije godine ušao je u maskirnu zgradu s 15 katova. Plaćena je 61 milijun kuna, recepcija i zajednički dnevni boravak nalaze se u prizemlju. Ima i sobe, manji broj apartmana, restoran s kuhinjom. Sve to za manje od stotinjak stanara. Ministru su cimeri polaznici vojnog učilišta i časnici, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan. 

"Jedna je od energetski najučinkovitijih građevina u gradu Zagrebu. Ovo je prva takva gdje možemo smjestiti vojno, diplomatsko, po potrebi i drugo osoblje u malo kvalitetniji smještaj", komentirao je 21. siječnja prošle godine Marijan Cvok iz Uprave za materijalne resurse.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene