Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na put za rodilište

VIDEO: Beba rođena u tunelu, u vožnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna istarska obitelj slavi sretan događaj koji se zbio u vožnji kroz jedan od najvećih hrvatskih tunela, tunel Učku. Na putu prema rodilištu usred tunela, mama i tata morali su stati, jer je beba malo požurila. Sve je dobro prošlo, a naša ekipa posjetila je veseli dom obitelji Visintin.

Majka Ingrid Visintin bila je na putu za riječku bolnicu zbog trudova. No, mala beba više nije htjela čekati. Otac zaustavlja vozilo na izlazu iz tunela, a majka je spremna za porođaj. 'Rekla sam da ću brzo roditi. Možda je bio još jedan trud, dva i beba se rodila. On je samo čekao, uhvatio bebu u ruke i gotovo', rekla je Ingrid. Melisa je treće dijete u obitelji, a otac Moreno ovoga je puta želio prisustvovati porodu. Sada će imati uspomene doslovno iz prve ruke.

Pročitajte i ovo Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku Slika nije dostupna Projekt vrijedan 200 milijuna eura Počeli radovi na probijanju druge cijevi tunela Učka: "Vozit ćemo se ovim pravcem za 4 godine"

>> Sin porodio majku na autocesti

'Žena je ležala, ja sam stavio jaknu brzo ispod nje. Nije bilo druge, jer hitna još ni bila došla, ja sam bebu uzeo u ruke', rekao je Moreno Visintin, otac. Ugledavši vozilo koje stoji gdje ne bi smjelo, dežurni mu je vatrogasac prišao. Imao je što vidjeti. Odmah je priskočio u pomoć. 'Nisam uopće razmišljao ni o čemu, sasvim normalno kao da je to tko zna koji put', rekao je Zdenko Merklin, vatrogasac. Nakon poroda stigla je i hitna. Sa majkom i bebom nije bilo nikakvih problema. Nakon straha i šoka, sada je sve lijepa uspomena. 'Možda je to i sudbina, zato što je i moja mama isto rodila brata prije 32 godine u kolima hitne pomoći kad je išla za Kopar', dodaje Ingrid. Sudbina ili ne, Ingrid, kaže, kako više ne bi ponavljala ovakvu avanturu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene