Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila 11. dijete

Sin porodio majku na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karmela Bajt rodila je zdravog dječaka na autocesti Zagreb - Split, u ranim jutarnjim satima. Ovu majku čak 11-ero djece, porodio je njezin najstariji sin Bobo.

Ženu su probudili trudovi i puknuti vodenjak, pa je pozvala sina da je vodi u rodilište u Ogulinu. Ubrzo nakon što su krenuli, postalo je jasno da neće stići do rodilišta. Sin je skrenuo na zaustavni trak i porodio 39-godišnju majku na suvozačevom sjedalu. Karmela i mali Emanuel zbrinuti su u Ogulinskoj bolnici, osjećaju se dobro te uskoro idu kući.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasan zločin Dječak (13) ubio svoju majku dok je spavala pa nazvao policiju: "Krv je svuda po podu. Bebu nisam dirao" Slika nije dostupna Samohrana majka 11 djece 'Pomoć uvijek treba, ali je ne volim tražiti'

'Od kuće smo krenuli u četiri sata, išli smo autocestom da što prije stignemo. Ali morali smo stati i sin me porodio. Bebi sam uspjela skinuti ovojnicu koja mu je bila oko vrata, ali nisam imala škare da mu prerežem pupčanu vrpcu. Zvali smo hitnu, pa su nas oni odvezli u bolnicu', ispričala je Karmela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene