Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješno završena akcija

Veliko srce vatrogasaca: Prikupili više od 90.000 kuna za kolegu koji je u potresu ostao bez doma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Krčelić, 32-godišnji vatrogasac iz Petrinje, izgubio je dom u potresu koji je 29. prosinca pogodio to područje. Akcija njegovih kolega je završena – prikupljeno je nešto više od 90.000,00 kuna, a u nedjelju su osječki vatrogasci obavili primopredaju.

Miroslav Krčelić iz Petrinje, dijeli nesretnu sudbinu brojnih Petrinjaca – kuća mu je u potresu teško oštećena i nije primjerena za stanovanje.

Pročitajte i ovo Požar u Turnju - 1 Policija istražuje detalje Buknuo požar u kafiću uz kuću: Vatrogasac slomio nogu na intervenciji U požaru u Dhaki poginulo najmanje 46 ljudi Požaru u Dhaki Vatrena stihija progutala sedmerokatnicu: Život izgubilo više od 46 ljudi

Inicijator akcije "Osječki vatrogasci za legu Petrinjca" su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Osijeka, a akciju su proveli u suradnji s humanitarnom udrugom ''Od mene za tebe'' kako bi pomogli Krčeliću u teškim trenucima.

Za svog kolegu prikupili su više od 90.000 kuna. ''Veliko srce našeg Osijeka, koji uvijek pomaže onima kojima pomoć treba'', kazali su iz JVP Osijek.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene