Obavijesti Video Pretražite Navigacija
enormna šteta za inu

VELIKA FOTOGALERIJA Pad moćnih direktora: Pretresali im stanove, odvodili u lisicama. Pogledajte kako je izgledala velika akcija USKOK-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijeli dan USKOK i policija provode veliku akciju protiv udruženja za koje sumnjaju da su mešetarenjem cijenama plina oštetili Inu za gotovo milijardu kuna.

Privedeni su direktor Sektora prirodnog plina u Ini Damir Škugor i njegov otac, zatim vlasnici tvrtke "OMS Upravljanje" Goran Husić te Josip Šurjak koji je i na čelu Hrvatske odvjetničke komore. Privedena je i predsjednica Uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.

Pročitajte i ovo Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe

Sumnja se da su od Ine kupovali plin po niskim cijenama, a prodavali po višestruko većoj cijeni.

Kako doznaje reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, Ina je time oštećena za milijardu kuna.

Cijeli dan na području više hrvatskih gradova traju pretresi stanova i poslovnih prostorija. U Petrovoj ulici, pretraživao se stan direktora Ine. U istoj ulici nalazi se i stan Josipa Šurjaka. Istražitelji su pretresali i njegov ured u Boškovićevoj ulici.

Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene