Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vlasnik šokiran

UZNEMIRUJUĆE Prizori užasa u Solinu: "Turisti se goli mazali krvlju i ljubili, od šoka sam povraćao"

Turisti uništili vilu u Solinu
Turisti uništili vilu u Solinu Dalmacija danas
Aktualno Galerija Turisti uništili vilu u Solinu Turisti uništili vilu u Solinu Foto: Dalmacija danas Turisti uništili vilu u Solinu Turisti uništili vilu u Solinu Foto: Dalmacija danas Turisti uništili vilu u Solinu Turisti uništili vilu u Solinu Foto: Dalmacija danas +0 Turisti uništili vilu u Solinu Galerija 1/4 >>
Vlasnik je ostao u šoku kada je svoju vilu s bazenom, koju je iznajmio sedmorici britanskih turista, zatekao krvavu i u neredu. No, to nije bio kraj bizarnim prizorima koje je zatekao. U slučaj se umiješala i policija.

Sedmorica Britanaca iznajmili su za svoj godišnji odmor vilu u Solinu. Iz noćnog provoda vratili su se oko 4 ujutro, a jedan od njih imao je krvavu glavu te su krenuli raditi nered oko bazena i vikati. Uskoro je u svoju vilu došao vlasnik, a krvavi prizori koje je tamo zatekao užasnuli su ga. 

"Kada sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan momak je bio skroz gol, drugi u donjim gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa", prepričao je vlasnik vile za Dalmaciju Danas i dodao da su krvavi mladići ušli i u bazen.

Pročitajte i ovo Mošćenička Draga Mnogi znakovi Hrvatska među prvima na udaru, stižu upozorenja: "Ovo je početak kraja ljetovanja na Mediteranu"

"Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom došla je policija. Jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije. Kada je izašao, osim što je razbio vrata, počeo je bježati policiji", opisuje vlasnik koji ima puno posla pripremiti vilu za iduće goste koji dolaze.

Policija je potvrdila da je ozljeda na glavi mladog Britanca nastala pri padu te da je već imao ranu od ranije, koja je onda opet počela krvariti. Prevezen je u splitsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poznat razlog Cure detalji jezivog zločina: Ubio 15-godišnju kćer, njezino pretučeno tijelo isplivalo na obalu rijeke

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene