Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat razlog

Cure detalji jezivog zločina: Ubio 15-godišnju kćer, njezino pretučeno tijelo isplivalo na obalu rijeke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Cure detalji zastrašujućeg ubojstva u Njemačkoj, nakon što je tijelo 15-godišnjakinje pronađeno na obali rijeke. Policija sumnja da je otac zbog časti ubio svoju 15-godišnju kćer, a istražuju je li u zločinu sudjelovala i majka.

Hassan M. (39), otac brutalno ubijene 15-godišnje Ronje, čije je tijelo pronađeno na obali Rajne u njemačkom gradu Wormsu, dao je iskaz u policiji nakon što je završio iza rešetaka zbog sumnje da je svoju kćer ubio zbog časti.

U javnost sada izlaze strašni detalji. Odvjetnik osumnjičenog je potvrdio da je motiv ubojstva nezadovoljstvo načinom života njegove kćeri. Obitelj je inače podrijetlom iz Afganistana, a u Njemačkoj žive nekoliko godina, piše Fenix-magazin.de.

Pročitajte i ovo Screenshot Zrikavci na Čiovu Objasnio uzrok VIDEO Najezda insekata šokirala mještane hrvatskog otoka, stručnjak: "Na ovo treba paziti"

"U svom iskazu kriminalističkoj policiji, koji je trajao nekoliko sati, moj klijent je svojoj ženi opisao detalje u vezi s ubojstvom", rekao je javni branitelj.

Istražitelji sada provjeravaju jesu li njegove izjave istinite. Istražuje se i je li oboje roditelja nesretne Ronje sudjelovalo u ubojstvu te tko je i za što kriv.

"Činjenica da su oba roditelja u pritvoru sugerira da su oboje sudjelovali u ubojstvu", objasnio je stručnjak. 

Pročitajte i ovo Zračna baza Mihai Kogalniceanu u Rumunjskoj priprema za najgore? Ovo selo postaje najveća zračna baza NATO-a u Europi! Tu će biti vojni grad za snage iz 32 zemlje, uključujući i Hrvatsku

Navodno je žrtva prije utapanja brutalno pretučena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene