Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NALAZ VJEŠTAČENJA

Obdukcija tijela muškarca utvrdila kako je već ležao na cesti kad je Tony Cetinski preko njega prešao autom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nalazi vještačenja ukazuju da je Cetinski 62-godišnjaku prešao lijevim prednjim kotačem preko nadlaktice jedne ruke i prouzročio još neke podljeve koji navodno sami po sebi nisu bili smrtonosni.

Obdukcijom, očevidom i vještačenjem utvrđeno je da je Ibrahim Kevljanin (62), na kojeg je automobilom u Rovinju naletio pjevač Tony Cetinski, u trenutku nesretnog događaja ležao na cesti, doznaje Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Vjekoslava Bach nagodila se s USKOK-om Nije jedina Poznata voditeljica sve priznala i nagodila se s USKOK-om: Pogledajte koju je kaznu dobila Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška

Također, pjevač je 62-godišnjaku prešao lijevim prednjim kotačem preko nadlaktice jedne ruke i prouzročio još neke podljeve koji navodno sami po sebi nisu bili smrtonosni.

U ponedjeljak su trebala biti završena i neka toksikološka vještačenja i zatim dostavljena tužiteljstvu. Osim toga, policija je zatražila i provjeru je li poznati pjevač u trenutku nesreće pričao na mobitel ili pisao SMS poruke.

Kako doznaje Jutarnji, na vozilu nisu pronađena oštećenja do kojih bi došlo da je stradali muškarac stajao.

Nakon nesreće Cetinski je rekao kako je pokušao pomoći stradalom pješaku. Objasnio je da je odmah nakon skretanja u usku rovinjsku ulicu osjetio da se nešto dogodilo ispod podvozja nakon čega je izašao iz automobila i iz drugog puta ugledao čovjeka.

Rekao je da će mu taj prizor ostati urezan u sjećanje cijeli život.

Iz Općinskog državnog odvjetnišva u Puli prošli su tjedan poručili kako je u ovom slučaju postupanje tijekom izvida tajno te pojedinosti i rezultate svake pojedine radnje neće iznositi neovisno na interes javnosti.

Po okončanju postupanja i po donošenju meritorne državnoodvjetničke odluke vezano za na navedeni događaj, javnost će biti pravovremeno obaviještena objavom priopćenja.

Na upit portala DNEVNIK.hr, Državno odvjetništvo poslalo je priopćenje o ovom slučaju koje prenosimo u cijelosti: ''Nastavno na priopćenje objavljeno 10. studenog, državno odvjetništvo ne može odgovoriti na vaša pitanja. U predmetu su u tijeku potrebni izvidi koji su, kako smo objavili, tajni, a nalazom, koji se navodi u današnjim sredstvima javnog priopćavanja, ne raspolažemo.''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene