Tony Cetinski prvi je put detaljno opisao trenutak koji mu je promijenio život.

Galerija


Tony Cetinski zauvijek će pamtiti trenutak kada mu se pod autom našao čovjek. Šokantan prizor još mu je pred očima, no skupio je snage i opisao kako je izgledao trenutak koji je pokvario njegov idilični život u Rovinju.

''To je jako oštar zavoj. Morate pažljivo skretati, skoro pa stati da biste uopće mogli ući između dva zida i skrenuti lijevo, a tako sam i ja postupio. Jako sporo, kao da izlazim iz parkinga, skrenuo sam lijevo i odmah nakon skretanja osjetio da se nešto dogodilo ispod podvozja automobila. Odmah sam stao i izašao iz auta. Pogledao sam ispod auta i isprva ništa nisam primijetio. Pogledao sam drugi put, iz drugog kuta, i vidio ono što sam najmanje očekivao – čovjeka. Taj će mi prizor cijeli život ostati urezan u sjećanju'', kazao je Tony za Gloriju.

U trenutku kada je Tony shvatio da je prešao preko čovjeka, jedino što je želio jest da je živ i da ga spasi.

''Nisam znao je li živ, ali nadao sam se da je. Uskočio sam u frizeraj preko puta vičući da zovu hitnu i policiju, a zatim da dojurio do prtljažnika tražeći dizalicu da podignem auto i oslobodim tijelo. Pokušao sam nešto učiniti da pomognem čovjeku, ali nisam uspio. Odmah nakon dolaska Hitne liječnica je konstatirala da nema znakova života. Ta nemoć, činjenica da mu ne mogu nikako pomoći, užasan je osjećaj'', kazao je Tony.

Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)
Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)