Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČEKA SE OBDUKCIJA

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je Tony Cetinski pregazio 62-godišnjeg muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nad preminulim 62-godišnjim muškarcem bit će obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, navedeno je iz policije.

U petak kasno navečer istarska policija objavila je detalje tragedije u Rovinju, u kojoj je smrtno stradao muškarac na kojeg je automobilom naletio Tony Cetinski.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

"U nesreći koja se dogodila 3.studenoga oko 14:00 sati u Pustoj ulici u Rovinju smrtno je stradao 62-godišnji muškarac.

Policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom na mjestu događaja obavili su očevid i utvrdili da se nesreća dogodila kada je 48-godišnjak (Tony Cetinski, op. a.) upravljao osobnim automobilom Mercedes pulske registarske oznake kolnikom Puste ulice te dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca.

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti", piše u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović.

Podsjetimo, Mirko Cetinski, Tonyjev otac, za Glas Istre je kazao: "Tony je u šoku. Kad je došao iza ugla, osjetio je da nešto 'struže' ispod auta. Čovjek je ležao na cesti i očito ga nije vidio, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Tony na tom mjestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene