Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pljuskovi i grmljavina

Stigla promjena vremena: DHMZ upalio meteoalarm za veći dio zemlje

Ilustracija
Ilustracija Ranko Suvar/Cropix
Aktualno Galerija Meteoalarm za utorak Meteoalarm za utorak Foto: DHMZ/Screenshot Vrijeme utorak Vrijeme utorak Foto: DHMZ/Screenshot Vrijeme srijeda Vrijeme srijeda Foto: DHMZ/Screenshot +0 Ilustracija Galerija 1/4 >>
Nova promjena vremena očekuje nas tijekom utorka. Za veći dio zemlje upaljen je žuti meteoalarm.

Državni hidrometeorološki zavod upalio je žuti meteoalarm za veći dio zemlje zbog nove promjene vremena koja nas očekuje u utorak. 

Ilustracija Meteoalarm za utorak (Foto: DHMZ/Screenshot)

Bit će promjenjivo oblačno i nestabilno. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu očekuje se mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, lokalno su moguće i izraženi.

Pročitajte i ovo Nevidljivi lovac Vojska na nogama Pronađene krhotine nestalog nevidljivog lovca F-35! Nestanak otkrio skrivanu tajnu: Što se to događalo proteklih šest tjedana?

Pročitajte i ovo Potpisivanje Napokon regulacija Uznemiruju ih u svako doba dana i noći: "Ja sam obolio od njih, to su lešinari"

Najmanja je vjerojatnost za kišu u sunčanijoj Dalmaciji. Vjetar je na kopnu slab i umjeren jugozapadni, sredinom dana sjeverni i sjeveroistočni.

Ilustracija Vrijeme utorak (Foto: DHMZ/Screenshot)

Na Jadranu većinom umjereno jugo, popodne ponajprije na sjevernom dijelu u okretanju na sjeverozapadnjak i buru. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom od 25 do 30 stupnjeva.

Prognoza za srijedu

U srijedu se očekuje stabilnije vrijeme. Prevladavat će sunčano, no uz prolazno više oblaka na zapadu zemlje može pasti malo kiše. Na Jadranu navečer bit će postupan porast naoblake. Ujutro će u unutrašnjosti mjestimice biti magle.

Ilustracija Vrijeme srijeda (Foto: DHMZ/Screenshot)

Puhat će slab, na istoku i umjeren jugoistočni vjetar, duž obale poslijepodne jugozapadni, krajem dana jugo.

Najniža temperatura zraka od 12 do 16 na kopnu, na moru između 17 i 22 stupnja. Najviša dnevna temperatura kretat će se uglavnom od 25 do 29 Celzijevih stupnjeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene