Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LIJEPA VIJEST

Kakav sretnik! Muškarac na Lutriji nije pogodio niti jedan broj, a osvojio gotovo 80 tisuća eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac iz okolice Križevaca u igri Sve ili Ništa nije pogodio niti jedan broj te je tako osvojio glavni dobitak od gotovo 80.000 eura. Prošloga je tjedna podignuo iznos na blagajni Lutrije.

Ukupno 79.633,68 eura osvojio je sretni dobitnik iz Križevaca ne pogodivši niti jedan broj u igri Sve ili Ništa Hrvatske Lutrije. Prošloga je tjedna stigao na blagajnu te taj dobitak podigao. 

Igrač je istaknuo da uglavnom igra Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot, a za ovu se igru odlučio krajem prošle godine. 

"Moram priznati da sam bio prilično razočaran kad sam vidio da niti jedan broj nisam pogodio, no kao i svi dobitnici više sam puta provjeravao listić, a potom i pravila igre te tada shvatio da sam zapravo osvojio Jackpot", istaknuo je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRLJAVA POSLA Podignuta optužnica protiv kriminalnog trojca: Tereti ih se da su namještali poslove u Hrvatskoj lutriji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lijepa vijest iz lutrije Čestitke dobitniku: Hrvatska ima novog milijunaša, poznato i gdje se slavi

Ovaj umirovljenik zasad ne zna na što će potrošiti dobitak, ali kaže da osjeća olakšanje i sigurnost za buduće dane.

"Naravno da sam sretan jer sam nedavno otišao u mirovinu, pa mi je ovaj dobitak stigao u najbolje vrijeme", rekao je dobitnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene