Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaboravan igrač?

Osvojio milijun eura na lotu, ali novac ipak ostao u lutriji: "Nažalost, nije bilo sretnog kraja"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Iznos od milijun eura nepoznati dobitnik u njemačkoj pokrajini nije podigao ni nakon tri godine. S početkom nove godine pravo na dobitak je izgubio.

Sretnik iz njemačke pokrajine Saska-Anhalt prije tri godine na lotu je osvojio milijun eura. Krajem 2022. istekao mu je rok u kojem je dobitak trebao podignuti. No nije to učinio, objavila je tamošnja lutrija.

Pročitajte i ovo Izrael bombardirao Rafu - 2 Na najvišem sudu UN-a Velesilu teško optužili i traže hitne mjere: "Time su omogućili genocid..." Petr Bystron Isplivale audiosnimke Političar populističkog AfD-a pod pritiskom javnosti: "Nisam primio nikakav novac za širenje proruskih pozicija"

Rok je istekao u 31. prosinca u 23:59. Zaposlenici lutrije do zadnjeg trenutka nadali se su se da će se dobitnik pojaviti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lijepa vijest iz lutrije Čestitke dobitniku: Hrvatska ima novog milijunaša, poznato i gdje se slavi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LIJEPA VIJEST Provjerite svoje listiće: Netko je uplatio 15 kuna pa osvojio pozamašan iznos, poznato i u kojem gradu

"Nadali smo se da će se još netko javiti. Nažalost, nije bilo sretnog kraja", rekao je Stefan Eber, izvršni direktor lota, prenosi Stuttgarter Nachrichten.

Novac će se upotrijebiti u nekim drugim igrama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene