Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivan dan premijerke

Pogledajte kako ju je umalo ugrizao pas, onda joj se pokvario vlak, pa je prala rublje 'rifljačom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor protekli dan je provela i više nego aktivno.

Tijekom posjeta Obučnom centru vodiča i službenih pasa 'Satnik Krešimir Ivošević', Kosor je, iako su je vojnici nekoliko puta upozorili kako to nije poželjno, željela pogladiti belgijskog ovčara. No, no njemu se to nije previše svidjelo pa je malo nedostajalo da ugrize premijerku.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Navečer je u Vrbovcu posjetila 31. tradicionalnu turističko-kulinarsku manifestaciju 'Kaj su jeli naši stari' gdje je pokazala i kako se pere rublje na starinski način - 'rifljačom'.

Jedina aktivnost koju je danas, ne svojom krivnjom propustila, je puštanje u promet novog vlaka na relaciji Zagreb - Vrbovec. Elektromotorni vlak za gradsko-prigradski prijevoz se naime, pokvario pa je vožnja otkazana. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene