Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jako loša ideja

Ukrao moped i policija krenula za njim: Kada su ga ulovili krađa mu je bila najmanji problem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac u Novskoj ukrao je moped, a kada ga je policija uhvatila otkrila je cijeli niz prekršaja, a sve je kulminiralo vrijeđanjem i omalovažavanjem policajaca.

U nedjelju, 7. kolovoza oko 22 sata Postaji granične policije Novska dojavljeno je da je u Crkvenoj ulici u Novskoj, nepoznati počinitelj iz dvorišta 50-godišnjeg vlasnika ukrao moped.

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Kako je izvjestila Policijska uprava sisačko-moslovačka odmah po saznanju krenulo se u potragu za ukradenim mopedom i vozačem te je ubrzo u Bukovačkoj ulici zatečen navedeni moped kojim je upravljao 31-godišnjak iz Novske.

Muškarac je uhićen, a daljnjim istraživanjima policija je došlo do niza zanimljivih otkrića. Utvrđeno je da je bez položenog vozačkog ispita upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom pod utjecajem alkohola od 2,23 promila i da kod sebe posjeduje 14,4 grama droge marihuane.

Još i vrijeđao

Do otriježnjena muškarac je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a za vrijeme postupanja vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike.

Zbog počinjenih prekršaja potiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu, dok će zbog počinjenog kaznenog djela Krađa biti prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene