Obavijesti Video Pretražite Navigacija
‘Jednake mogućnosti za svu djecu'

Ubrzo počinje Festival o pravima djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Rijeci je najavljen treći po redu Festival o pravima djece koji počinje 21. studenog diljem Hrvatske.

Ove godine Festival o pravim adjece donosi više od 30 filmova djece i odraslih iz Hrvatske i svijeta. Program su na konferenciji predstavili glumac i predsjednik Hrvatskog društva dramskih umjetnika Goran Grgić, umjetnička direktorica festivala Tatjana Aćimović, predstojnica UNICEF-ova ureda za Hrvatsku Lora Vidović, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, dječja pravobraniteljica Mila jelavić, te Vera Robić Škarica iz Hrvatskog filmskog saveza.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

Radi se o prvom inkluzivnom festivalu u Hrvatskoj jer će cjelokupni program biti prilagođen za djecu s teškoćama u razvoju te osobe s invaliditetom. Prilagodbi za slijepe i slabovidne osobe priključili su se i naši poznati glumci: Goran Grgić, Ankica Dobrić, Damir Markovina i Kristina Krepela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene