Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OD 10. SVIBNJA

Uber povećava cijene na Jadranu i u Zagrebu, doznajte koliko ćete sada plaćati za njihove usluge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U priopćenju ističu kako se približavanjem još jedne turističke sezone "tijekom koje će Hrvatsku posjetiti milijuni stranih turista i gotovo tri godine nakon ulaska na hrvatsko tržište", tradicionalno pripremaju za usklađivanje cijena u svim obalnim gradovima te od ove godine i u Zagrebu.

Iz Ubera su danas na svojoj web-stranici najavili poskupljenje cijena usluga. U priopćenju ističu kako se približavanjem još jedne turističke sezone "tijekom koje će Hrvatsku posjetiti milijuni stranih turista i gotovo tri godine nakon ulaska na hrvatsko tržište", tradicionalno pripremaju za usklađivanje cijena u svim obalnim gradovima te od ove godine i u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Inflacija u eurozoni Od Hrvatske je gora samo jedna zemlja: Pogledajte koliko su rasle cijene u godinu dana Marko Biočina, novinar Nove TV Dizel skuplji od benzina Ovo je najsnažniji rast cijena goriva u posljednja dva mjeseca: Stručnjaci strahuju da je to tek početak

"To činimo, između ostalog, kako bi pratili ukupno kretanje cijena na cijelom tržištu, ali i doprinijeli našem cilju da korisnicima ponudimo još kvalitetniju uslugu kroz novija vozila, a partnerima-vozačima omogućimo veće prihode", navode iz Ubera. Kažu kako će promjene koje uvode povećati razinu kvalitete usluge putem Uber aplikacije u Hrvatskoj tako što će sva vozila imati maksimalnu starost od sedam godina.

"Dodatno ćemo postrožiti uvjete za nastavak vožnje vozačima s nižom prosječnom ocjenom što korisnicima garantira još ugodniju i sigurniju vožnju. Zbog svega navedenoga, od sutra, 10. svibnja 2018. godine dolazi i do povećanja cijena usluga u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Zadru i Šibeniku."

Konkretno, nova cijena za uberX u Zagrebu iznosi za start 6 kuna, za svaki prijeđeni kilometar 3,60 kuna i za svaku proteklu minutu 0,60 kuna. Kakve će biti cijene u ostalim gradovima pogledajte OVDJE.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene