U oplatama krova iznad toaleta u vlaku koji prometuje na relaciji Beograd-Villach, carinici i policajci su u Tovarniku zatekli Sirijca.


Pri pregledu međunarodnog putničkog vlaka koji redovito prometuje na relaciji Beograd – Villach (Austrija), hrvatski su carinici na željezničkom kolodvoru u Tovarniku danas otkrili jednu osobu koja je na ilegalan način pokušala ući u Hrvatsku.

Vezani članci Željeznička nesreća u SAD-u VIDEO Krš i lom: Vlak s amonijakom i gnojivom izletio iz tračnica pa se zapalio. Hitno evakuirani deseci građana Slika nije dostupna Marić: "Vlada vodi računa o carinskim službenicima"

Nevjerojatno je mjesto na kojem su ga pronašli: naime, ilegalac je bio skriven u oplatama krova, iznad toaleta. Kako je objavila Carina na svojim stranicama, osoba se nalazila u vagonu slovenske registracijske oznake. Utvrđeno je da se radi o državljaninu Sirije.

Pokušao podmititi policajca s 200 eura

Budući da ilegalni imigrant nije posjedovao osobne dokumente, prepraćen je u prostorije Policijske postaje Tovarnik radi utvrđivanja identiteta i daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook