Pregled najznačajnijih događaja tjedna za nama donosi Ivana Pezo Moskaljov.

Galerija


Sat bontona itekako bi dobro došao u Saboru u kojem nisu frcale samo iskre - već i neprimjerene riječi i uvrede. Usred rasprave o potpisima za referendum.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) "Na teškoj i traumatičnoj temi kojom se sada nabacuju političari su pali na ispitu. I kao društvo vratili nas daleko unazad" Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Uzbudljiv tjedan iza nas: Raspisani izbori, preslaguju se kandidati i stranke, pršte obećanja

"Sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi. A tko ih ugrožava? Oni sami. Neostvareni, neiživljeni pederi, u moralnom i svakom drugom smislu te riječi. Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe - problem", govorio je u Saboru Milorad Pupovac.

"Ne bježim, za razliku od njegovih istomišljenika koji su pobjegli '95. u Beograd na traktorima. A evo on je ostao ovdje, reći ću, nažalost", bila je reakcija Hrvoja Zekanovića.

Cijeli pregled tjedna možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr