Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sramotan istup zastupnika

Hrvoje Zekanović: ''Žao mi je što Pupovac 1995. nije na traktoru pobjegao u Beograd''

Milorad Pupovac (Foto: Dnevnik.hr)
Milorad Pupovac (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milorad Pupovac (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović teškim riječima komentirao je jučerašnji istup Milorada Pupovca u Saboru. Rekao je da mu je žao što Pupovac 1995. godine nije na traktoru pobjegao u Beograd.

Nakon jučerašnjeg istupa SDSS-ova Milorada Pupovca o ''neiživljenim i neostvarenim pederima u moralnom i svakom drugom smislu te riječi'', danas se oglasio zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović.

Pročitajte i ovo Branka Bakšić Mitić, Koalicija Rijeke pravde Dogradonačelnica Gline Sukob među srpskim predstavnicima: SDSS prijeti Srbima koji neće glasati za njih? ''Imaju mogućnost to ispraviti'' Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

Zekanović je Pupovčev govor nazvao gnjusnim govorom mržnje te izrazio žaljenje što nitko nije na to reagirao.

''Pogrdnim riječima nazvao je čak i homoseksualce i sve njegove kritičare'', rekao je Zekanović.

''Ja mu s ovog mjesta poručujem da se ne bojim niti njega niti bilo koga i da ne bježim, za razliko od njegovih istomišljenika koji su 1995. pobjegli u Beograd na traktorima, a on je nažalost ostao ovdje'', rekao je Zekanović i optužio Pupovca da radi po nalogu Beograda.

Na pitanje novinarke zašto se prepoznao u Pupovčevim riječima da je neostavreni peder, Zekanović je odgovorio da ga je Pupovac prozvao imenom i prezimenom i da ga je time direktno uvrijedio.

''Mediji se dignu na zadnje noge ako se djeca u Zadru potuku ili imamo naguravanje na Splitskoj rivi'', rekao je Zekanović ocijenivši da Pupovčev istup treba biti u fokusu. Procijedio je da ipak osuđuje ''događaj na Rivi'', a nakon više pitanja rekao je da oštro osuđuje nasilje na Rivi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene