Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Dvije osobe se bore za život nakon sudara motora i automobila: Ozlijeđeno i dijete (2) koje nije bilo u sjedalici

Prometna nesreća
Prometna nesreća Foto: Screenshot / Facebook JVP Garešnica
U prometnoj nesreći su teško stradali vozač motora i njegova putnica, kao i dvogodišnje dijete koje se nije nalazilo u dječjoj sjedalici u automobilu.

Vozač motocikla i njegova putnica bore se za život nakon teške prometne nesreće koja se dogodila u subotu oko 17 sati.

Naime, 56-godišnji vozač je upravljao motorom bjelovarskih registracija Zdenačkom cestom iz Hercegovca prema Velikim Zdencima, a s njim je na motoru bila 54-godišnjakinja.

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, krećući ulijevo na prilazni most lovačke kuće motociklist se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja. Pritom je došlo do sudara s osobnim automobilom daruvarskih registracija kojim je upravljao 65-godišnjak, a koji je već bio u pretjecanju.

Prometna nesreća Prometna nesreća (Foto: Screenshot / Facebook JVP Garešnica)

"Prilikom kontakta osobnog automobila i motocikla došlo je do pada motocikliste i putnice na kolnik dok je motocikl nastavio nekontrolirano kliziti po kolniku državne ceste, a osobni automobil je sletio u putni jarak. Kao putnici u osobnom automobilu nalazili su se 26-godišnjak, 24-godišnjakinja i dvogodišnje dijete koje nije bilo smješteno u dječju sigurnosnu sjedalicu, već je sjedilo u krilu 24-godišnjakinje", dodaje policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija U smjeru Zagreba Tragedija na autocesti: Motorom se zabio u privremenu signalizaciju i poginuo

Vozač motocikla i njegova putnica su Hitnom medicinskom pomoći prevezeni u bolnice gdje su im kvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno i dijete koje nije bilo u sigurnosnoj sjedalici zbog čega vozaču osobnog vozila slijedi izvješće o počinjenom prekršaju.

Pročitajte i ovo Poginuli u prometnoj nesreći policija o nesreći U stravičnoj nesreći poginuli roditelji troje djece: Objavljeno što se točno dogodilo, prijatelji se opraštaju od njih

Vozač osobnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola dok vozač motocikla zbog zadobivenih ozljeda nije alkotestiran.

Zbog očevida je od 17:30 do 20:20 bila zatvorena državna cesta na dionici Hercegovac - Veliki Zdenci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene