Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovezli opremu za Pelješki most

Kineski brod u Pločama pregledala sanitarna inspekcija i policija: Članovi posade su zdravi i mogu početi s poslom

U luku Ploče stigao je brod iz Kine s 22 člana posade koji na gradilište Pelješkog mosta donosi dizalice i opremu.

Gotovo mjesec dana 22 člana posade, svi Kinezi iz Singapura, putovala su prema Hrvatskoj. Prema posljednjim informacijama, na brodu su svi zdravi.

Pročitajte i ovo Brodosplitov rezidencijalni kruzer Pazili na svaki detalj FOTO/VIDEO Ovo još nije viđeno, a gradit će se u Hrvatskoj: Stan u luksuznoj rezidenciji prodaje se za nevjerojatan iznos Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi

Brod se jutros kod Ploča usidrio, a prvo ga je pregledala sanitarna inspekcija, granična policija i zatim carina. Svi članovi posade su zdravi, pa je izdano Sanitarno odobrenje za slobodan promet.

''U 7 sati i 10 minuta dobio je slobodan promet. To znači da je potvrda o zdrastvenoj ispravnosti bila izdana, obavljene su carinske i i policijske formalnosti. Na brodu se prema potvrdi o zdrastvenoj ispravnosti nalaze 22 člana posade .Zdrastveno stanje je u redu, brod može obavljati iskrcaj tereta'', poručio je lučki kapetan Joško Nikolić.

Brod bi trebao isploviti na sidrište ispred Pelješkog mosta, gdje će iskrcavati teret. To će trajati oko dva tjedna, a posada nakon obavljenog posla napušta Hrvatsku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene